Aangenaam verblijven in De Haan

Hotel De Gouden Haan beschikt over 7 knusse en comfortabele kamers en suites. We streefden ernaar om de charme van Villa Fraternitas uit de vervlogen Belle Epoque tijden zoveel mogelijk te behouden, maar uiteraard zijn alle kamers nu voorzien van hedendaags comfort.

Elke kamer en suite heeft een eigen badkamer (met bad en/of douche), een eigen wc, kleerkast, flatscreen TV met het digitaal zenderaanbod van Telenet, telefoon, frigo en safe.

Onze 5 suites

Ons hotel beschikt over 5 ruime suitekamers: Murillo, Einstein, Shakespeare, James Ensor en Beethoven.

Alle suites bestaan uit 3 ruimtes: een ruime slaapkamer met kleerkast, een afzonderlijk salon met zetel, en een badkamer met toilet.

De 5 suites zijn verschillend van grootte (met een oppervlakte van +/- 35 m²). Ze hebben elk een verschillende indeling en een andere stijl van inrichting.

Comfortkamer

De comfortkamer bestaat uit 2 ruimtes: een ruime slaapkamer met zithoek en flatscreen TV (oppervlakte +/- 20 m²) + een badkamer met douche en toilet.

Standaardkamer

De standaardkamer bestaat uit een slaapkamer met zithoek (oppervlakte +/- 12 m²) + een afzonderlijke badkamer met douche en toilet.

Het bed heeft een breedte van 1,40 meter, en is dus niet echt geschikt voor 2 volwassen personen. De standaardkamer is bedoeld en in trek als éénpersoonskamer. U kan de kamer ook boeken als aanvulling bij het boeken van een suite of van de comfortkamer (bvb voor een meereizende ouder of tiener).

Opgelet! Deze kamer is niet opgenomen in het online boekingssysteem van externe aanbieders (Booking e.a.). U kan de standaardkamer uitsluitend reserveren rechtstreeks bij het hotel, telefonisch, per email of via het online boekingssysteem op deze website.

Basisprijzen

De hieronder vermelde basisprijzen gelden per kamer en per nacht.

Kamertype Prijs 2024
Suite (1 of 2p) € 160
Comfortkamer (2p) € 110
Comfortkamer (1p) € 100
Standaardkamer (1p) € 70

In de basisprijs is een parkeerplaats op onze privé parking inbegrepen.

In de basisprijs is het ontbijt niet inbegrepen.

Meer uitleg over het in- en uitchecken, over de annuleringsvoorwaarden, en over eventuele voorschotten of supplementen vindt u op de pagina "Boekingsvoorwaarden".